Assortiment

Contactgegevens

Kozijnen, ramen en deuren

Kozijnen.

draaiercloseupkozijnAlle kozijnen worden bij ons op maat gemaakt. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Nieuwe kozijnen worden bij ons, indien nodig, voorzien van spouwlatten en DPC-folie en op peilhoogte wordt lood gemonteerd, zodat u de kozijnen direct kunt (laten) opstellen. Wij beschikken over een eigen spuiterij en alle kozijnen worden standaard dekkend wit in de grondverf afgeleverd. Ook kunnen wij e.e.a. in onze werkplaats geheel aflakken in een door u gewenste kleur.

 

 
 

Kant en klaar plaatsen

Om beschadigingen tijdens de bouw te voorkomen, maken wij tevens kozijnen die na de ruwbouwfase kant en klaar, d.w.z. afgelakt en beglaasd, door ons geplaatst worden. U betaalt iets meer voor minder rompslomp en nog minder risico. Dit systeem werd ruim 30 jaar geleden reeds door ons toegepast.

 

mulder

 

   

Ramen en deuren.

Ramen en deuren worden in onze werkplaats in de kozijnen afgehangen en voorzien van alle gewenste sluitwerk en beslag (schilden, krukken, enz.). Wij spuiten onze producten dekkend wit in de grondverf in onze eigen spuiterij, desgewenst kunnen wij uw product ook voor u aflakken in de door u gewenste kleur. Onze ramen worden standaard voorzien van een uitneembaar anti-tochtkader met folie, dat bescherming biedt bij het schilderen. Voor kozijnen op de verdieping is het draaikiepraam een uitkomst. Dit kunt u eenvoudig van binnenuit schoonmaken. Wij maken gebruik vanMaco logodraaikiepbeslag. Klik voor meer informatie op het logo.

 

Indien uw kozijn in prima staat verkeert, maar het raam wel aan vervanging toe is, kunnen wij een nieuw raam voor u maken en desgewenst bij u komen afhangen in het kozijn.

 

Hetzelfde geldt voor deuren. Een voordeur is het visitekaartje van uw woning. Wij leveren deuren van onder andere Weekamp Deuren en Albo Deuren (klik op de naam van de leverancier voor meer informatie). Zij bieden u een ruim assortiment aan kwaliteitsdeuren. Bij ons ontvangt u korting op de brochureprijzen! Mocht u iets geheel anders wensen, dan ontwerpen wij graag een model voor u. Ook kunnen wij, aan de hand van uw eigen ontwerp of bijvoorbeeld foto’s uit een tijdschrift, een deur voor u maken.

 klik op onderstaande afbeeldingen om naar de fotogalerij te gaan.

deur1deur3 newlandscloseupdeur