Contactgegevens

Nieuws

Gedurende week 32, 33 en 34 is ons bedrijf gesloten vanwege de bouwvak

 

Vanaf 27 augustus zijn wij weer beschikbaar. Voor dringende zaken kunt u bellen met 0597-433 608.

 

Tijdelijke verlaging BTW-tarief arbeidskosten beëindigd

De tijdelijke regeling voor lager BTW-tarief op arbeidsloon is niet verlengd. Voor werk dat na 1 juli 2015 wordt opgeleverd geldt het tarief van 21% voor zowel arbeid als materialen.

 

 

 

Kli k op de afbeelding om te vergroten

Winnaar vakman van het jaar 2012

 

Na een aantal spannende weken zijn donderdag 25 oktober jl., in het Beatrix Theater in Utrecht, de winnaars bekend gemaakt van de verkiezing "Vakman van het jaar 2012".

 

Onze collega Tjakko Hulzebos is in deze lustrumeditie door de vakjury, uit meer dan 30.000 mededingers in zijn vakgebied, verkozen tot vakman van het jaar in de categorie "Timmermannen"!!

 

 

Citaat uit het juryrapport over winnaar Tjakko Hulzebos van Timmerfabriek Hulzebos Pekela BV: "Een timmerman pur sang, iemand die van hout houdt. Hij maakt alles zelf, van deuren en kozijnen tot trappen en steunpilaren. De jury was onder de indruk van zijn ambachtelijke timmerwerk, maar ook van de manier waarop hij over zijn vak praat. Hij praat met passie en dat reflecteert in zijn werk. Bovendien communiceert hij goed met zijn klanten, iets wat vandaag de dag onmisbaar is. Al met al een terechte winnaar in de categorie Timmermannen."

Klik op de afbeelding om te vergroten

Hij kreeg een prachtige bos bloemen, een oorkonde en een waardecheque, te besteden bij Leitz,

van maar liefst € 1.000,--. Op de website van Vakman van het jaar 2012 vindt u alle informatie.

Klik op de afbeelding om te vergroten

 

 

 

Tjakko was, als winnaar van de categorieprijs, ook in de race voor de Mercedes-Benz Citan, die tijdens de spetterende avondshow, met een optreden van onder andere Glennis Grace, werd uitgereikt. De winnaar van deze schitterende prijs kwam uit de categorie Vloerspecialisten en was de heer Gerard Pieket van Parketzorg. Na de uitreiking hebben we ons laten vertellen dat Tjakko in deze race op de tweede plek is geëindigd!

Wij zijn heel trots op Tjakko!
 

Kijk ook eens op RTV Noord (artikel + filmpje), Veendam onderneemt, Westerwolde actueel of Prachtig Pekela.

Tjakko was maandag 29 oktober live te horen in de "Coen en Sander Show" op 3FM!

Hij is inmiddels ook op youtube te zien.